Čistač klime osveživač klime Mannol Air Con Fresh 9970 sredstvo za dezinfekciju klime čistač klima uređaja osveživač klima uređaja sredstvo za čišćenje klime Mannol

Novo

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: https://www.youtube.com/watch?v=19wZ50npnOs
МАННОЛ Аир-Цон Фресх је профилактичко средство за дезодоризацију клима уређаја, вентилационих канала или ваздушних канала возила без уклањања филтра у кабини. Ефикасно и брзо уклања непријатне мирисе, бактерије, гљивице и спречава их да се поново формирају. Оставља свежу и пријатну арому. Овај производ спречава алергијске болести.

Да бисте осушили површину испаривача, покрените мотор и подесите следеће услове грејања и проветравања на 10 минута: клима уређај је искључен, рециркулација је УКЉУЧЕНА, подешавање ваздуха постављено на подножје, подешена температура и брзина вентилатора на макс. Добро протрести лименку пре употребе. Поставите Аир-Цон Фресх у улазни део система за циркулацију ваздуха (углавном лежиште за ноге) и пребаците расподелу ваздуха на ветробранско стакло. Затим притисните главу за прскање док се не закључа. Држите прозоре и врата затворена 10 минута. Осушите испаривач на истим подешавањима као што је горе описано. Искључите мотор и проветравајте унутрашњост 10 минута. Безбедно користите дезинфекциона средства. Увек прочитајте етикету и информације о производу пре употребе.

Napišite komentar

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

  • Pregleda: 36
  • Šifra: 1092
  • Raspoloživost: Na stanju
Prodato 0 komada
  • 450,00 Din.
Ugrađuje se na vozila: Škoda Favorit 1.3 Škoda Felicia 1.3  Škoda Fabia 1.4MPI 8ventila, po..
300,00 Din.
Ugrađuje se na: Škoda Octavia I 1996- /2000- Škoda Fabia I do 2007 Škoda Fabia II od 2007 ..
300,00 Din.
svećice Škoda Favorit Felicia 1.3 karburator. Odgovara samo na vozila sa KARBURATORSKIM motorom...
180,00 Din.